Bàsquet
Esports 03/06/2013

Les seleccions xineses sub16 de bàsquet jugaran uns partits amistosos a Badalona

Els partits, que s'han presentat a la Federació Catalana, es jugaran al Palau Olímpic de Badalona i l'entrada serà gratuïta

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaLa Federació Catalana de bàsquet (FCBQ) ha presentat aquest dilluns la gira que la selecció xinesa sub16 masculina i femenina realitzarà de dimarts a divendres a Badalona. Els partits es jugaran al Palau Olímpic de Badalona i l'entrada serà gratuïta.

La selecció masculina xinesa s'enfrontarà a equips com el Barça Regal, el Fiatc Joventut, el CB Sant Josep Badalona i la selecció catalana. La femenina jugarà contra l'Snatt's Femení Sant Adrià, el Segle XXI, el Fiatc Joventut i la selecció catalana.

"En el context de crisi actual en que les dificultats econòmiques fan impossible disputar partits de seleccions catalanes absolutes és una gran oportunitat poder presentar iniciatives com aquesta. La gira europea de la selecció xinesa sub16 ens dóna l'oportunitat d'enfrontar alguns dels nostres millors equips amb un combinat nacional de primer nivell", ha explicat Joan Fa, president de la Federació Catalana.

Joan Fa ha aprofitat l'acte per confirmar que aquest any desapareix la Copa de les Nacions de bàsquet femení.

stats