Esports 09/01/2013

La premsa internacional, als peus de Leo Messi

1 min

Un crac a la moda a l''Olé'

A l'Argentina continuen trobant paral·lelismes entre Messi i Maradona i ahir comparaven l'extravagant americana de puntets blancs que tots dos han portat. De fet, el diari Olé interpretava aquesta originalitat de Leo com una demostració de la seva ambició.

A Portugal perd Cristiano

A Portugal no poden amagar que la victòria de Messi a Zuric implica, novament, la derrota de Cristiano. El Correio da Manha obria amb una fotografia del madridista i un titular que deia "Perd la Pilota d'Or". Els esportius A Bola i O Jogo ignoren el guardó.

Fa història a la 'Gazzeta'

El rotatiu esportiu italià La Gazzetta dello Sport definia la fita de Leo Messi com un "pòquer històric" i acompanyava la foto del 2012 amb les dels guardons del 2009, 2010 i 2011. En pàgines interiors, a més, afirmava que "no n'hi ha cap altre com ell".

Dins 'L'Équipe'

Comparteix protagonisme amb una entrevista a Serge Blanco, president del Biarritz Olympique de rugbi, però Messi ocupa la part superior del prestigiós diari francès L'Équipe , que destaca que Messi hagi superat altres llegendes amb només 25 anys.

stats