Esports 02/10/2021

"Podríem estar jugant tres hores que no marcaríem cap gol"

Piqué reconeix que la situació que viu el Barça "és nova" per a la majoria d'integrants del vestidor

2 min
Gerard Piqué, recollint la pilota de la xarxa després del segon gol de l'Atlètic de Madrid

BarcelonaGerard Piqué s'ha sincerat després del partit del Barça al Wanda Metropolitano, on ha encaixat una nova derrota a la Lliga. El central ha reconegut que el Barça no hauria marcat un gol a l'Atlètic "ni jugant tres hores" i ha confessat la sensació d'impotència que tenen tant ell com la resta de jugadors davant d'una situació "nova" que no havien viscut encara al club.

"Ens fan gols amb molt poca cosa. És difícil. Estem patint, et seré sincer. No queda altre remei que seguir lluitant i treballant", deia el central, que ha tret ferro a la discussió que ha mantingut amb Sergio Busuqets després del primer gol matalasser, on s'han recriminat mútuament per no estar ben situats al camp. "No hi ha només un problema. N'hi ha més d'un. No cal ser cec per veure què ens falta. Segur que ens recuperarem d'aquesta. Són temps difícils. Per molts és el primer cop. L'ambient és bo al vestidor. Tenim ganes de donar-hi la volta", tancava el jugador, que no s'ha posicionat sobre la decisió de Laporta de fer confiança a Koeman. "Això se'ns escapa als jugadors, són coses del president".

Koeman va parlar amb Laporta

En aquest sentit, Koeman sí que ha agraït les paraules del màxim mandatari del club. "Vaig parlar amb ell ahir i avui (divendres i dissabte). Hem parlat del vestidor, de la plantilla, del club... Les coses han quedat clares. El missatge ajudarà a calmar les coses". L'entrenador, que ha destacat que el Barça ha jugat "bones fases" del partit contra l'Atlètic, ha lamentat els "errors puntuals" que han significat els dos gols en contra, sobretot perquè ja n'havien "parlat abans del partit".

Per a l'entrenador holandès, la crisi de joc del Barça "té solució, però no d'avui per demà". "S'ha de donar temps als joves. I pensar que tindrem jugadors disponibles (els lesionats) que en donaran més opcions".

stats