Esports 14/10/2018

La pluja obliga a ajornar fins dilluns el Nàstic-Alcorcón

Els madrilenys guanyaven 0-3 quan l'aigua i els problemes amb la llum han fet aturar el partit

La pluja ha obligat a aturar el Nàstic-Alcorcón al Nou Estadi

BarcelonaLa forta pluja que ha caigut sobre Tarragona ha obligat a aturar i suspendre el Nàstic-Alcorcón, que amb prou feines s'ha pogut disputar fins al minut 41. Les inclemències meteorològiques i els problemes amb la il·luminació al Nou Estadi han obligat a aturar momentàniament el partit superada la mitja hora de joc. Segons ha informat la Lliga, el partit es reprendrà aquest dilluns a les 16 h.

Quan l'àrbitre i els dos equips han decidit suspendre'l, les banquetes estaven pràcticament inundades. La pitjor notícia per al Nàstic, però, era el marcador: l'Alcorcón dominava 0-3 des del minut 27 amb gols de Juan Muñoz, que ha firmat un doblet, i Nono. Un context complicat per a un Nàstic que empata a punts amb el Còrdova, cuer, i que si perdés veuria la salvació a dos punts.