Barça

Piqué: "Sento enveja de Madrid, m'agradaria que Barcelona estigués al seu nivell"

El central lloa la capital espanyola durant una presentació de la Copa Davis

ARA
2 min
Piqué i el suposat  canvi de paradigma

BarcelonaGerard Piqué ha sorprès amb unes declaracions molt crítiques amb Barcelona durant una presentació de la Copa Davis a Madrid. Precisament ha lamentat que la capital catalana "no estigui al nivell" de l'espanyola. "Estimo la meva ciutat més que res al món, però sento enveja de Madrid per tot el que està fent. És un exemple per a Europa i per al món. A Barcelona ens està costant més [...]. S'ha d'elogiar Madrid. Sempre m'hi he sentit com a casa. I no per diners. Tot i el mal període que vaig viure amb la selecció, aquí ningú em diu res dolent pel carrer", ha manifestat el central del Barça, que separa la seva relació amb la ciutat de la rivalitat que sent amb el Reial Madrid: "Els xiulets al Bernabéu són normals. De fet, m'encanta ser-hi rebut hostilment. És part de la nostra feina".

Les paraules de Piqué s'han produït en l'acte que explicava una iniciativa ecològica per tenir beneficis en la compra d'entrades per a la Copa Davis, un torneig de tenis del qual va adquirir els drets d'organització fa uns anys i que es tornarà a celebrar a Madrid del 25 de novembre al 6 de desembre. A través de la seva empresa Kosmos, el jugador blaugrana ha canviat el format d'aquesta competició en paral·lel a iniciatives com la compra de l'Andorra de futbol o el seu recent desembarcament en el món de l'streaming, en què comparteix amistat amb el productor espanyol de moda els últims mesos, Ibai Llanos. No és la primera vegada que es vincula Piqué amb Madrid. Fa un any es va publicar que la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso, s'hi va posar en contacte perquè l'ajudés a importar mascaretes de la Xina durant els mesos més durs de la pandèmia de coronavirus.

Lesionat al soli

En la mateixa compareixença, Piqué, que no va jugar aquest dimecres a Kíev per una lesió al soli, va fer broma davant la imminent arribada de Xavi Hernández a la banqueta del primer equip del Barça: "No, encara no he tingut oportunitat de donar-li entrades [de la Copa Davis] a Xavi". El central no va fer més declaracions sobre l'actualitat blaugrana. Quan torni de Madrid, l'encara entrenador interí, Sergi Barjuan, espera novetats de la seva evolució muscular per saber si podrà comptar amb ell de cara al partit d'aquest dissabte contra el Celta de Vigo, vital per revertir la trajectòria a la Lliga després d'haver-hi sumat només un punt dels últims nou que s'han disputat (derrotes contra el Madrid i el Rayo i empat amb l'Alabès).

stats