Barça

Piqué: "La meva pitjor temporada va ser l'última amb Guardiola"

Entre altres qüestions, el central català revela a 'La sotana' l'únic moment en què es va plantejar marxar

ARA
2 min
Piqué a La Sotana

Gerard Piqué ha repassat al programa La sotana, amb to satíric i sarcàstic, bona part de l'actualitat blaugrana de forma relaxada. Entre bromes, Piqué ha parlat sobre moments decisius de la seva carrera, abans d'acomiadar-se dient que confia que, aquesta temporada, "l'equip guanyarà alguna cosa".

El central ha confessat que l'únic moment en què es va plantejar marxar del club va ser l'última temporada amb Pep Guardiola a la banqueta. "Vam arribar a un punt de tensió amb ell important, i del vestidor en general. La rivalitat amb José Mourinho va desgastar molt. El Pep volia tenir un control absolut de tot el que passava. Jo vaig començar a sortir amb Shakira i la relació amb ell va canviar. Ara la relació és perfecta. Tenia molta pressió. Sentia que als entrenaments ho havia de fer tot perfecte. Si hi ha hagut algun moment en què m'he plantejat marxar del Barça va ser aquella temporada", ha confessat el central.

Piqué també ha sigut preguntat pel mandat de Josep Maria Bartomeu. "No estic capacitat per dir si és el pitjor president del Barça. Dels que jo he viscut, ha d'estar a prop", ha dit Piqué rient. "Tots tenim la nostra part culpa, però és cert que el club no ha anat cap on desitgem tots els culers. Ara estic esperançat i il·lusionat. Els pròxims 5 o 10 anys seran molt bons per al Barça", ha afegit.

Piqué també ha recordat les diferents situacions viscudes aquest estiu. La primera, la continuïtat de Koeman a la banqueta blaugrana. "El Jan necessitava més temps de reflexió i acaba triant Koeman. Ara és l'entrenador ideal". També ha parlat de l'adeu de Messi i ha explicat que ell ja tenia tancat el seu acord de rebaixa salarial abans de les vacances i del comiat de l'argentí. "El club estava esperant a veure què passava amb Leo abans d'anunciar l'acord de la meva rebaixa salarial. Potser estaven a l'espera de si m'havien de demanar algun esforç més".

Molts temes han estat sobre la taula en la llarga conversa desinhibida a La sotana. Un d'ells, sobre el qual s'ha fet molta broma, ha sigut el documental de La decisión, que va produir una de les empreses de Gerard Piqué. El català ha admès que va acceptar produir el documental perquè Griezmann li havia dit que vindria al Barça i que, finalment, va haver d'"aguantar el temporal", quan el francès va decidir no venir aquell curs.

stats