Esports 13/03/2011

La "petita Lliga" abans del Bernabéu comença a Sevilla

Toca oblidar-se de tot el que no sigui el partit del Sevilla. El Barça visita el Sánchez Pizjuán amb un únic objectiu: guanyar en un camp difícil per mantenir la distància de set punts amb el Reial Madrid.

Martí Molina
2 min
La "petita Lliga" abans del Bernabéu comença a Sevilla

Barcelona.Després de superar l'eliminatòria de Champions contra l'Arsenal i d'una ressaca posterior en què s'ha parlat més dels factors extraesportius que no pas dels futbolístics, el Barça s'ha de tornar a centrar en la pilota aquest vespre per sumar una nova victòria al sempre difícil camp del Sevilla. Tres punts imprescindibles per tornar a eixamplar a set la distància amb el Reial Madrid i fer estèril el triomf dels blancs contra l'Hèrcules.

El calendari ha estat benèvol amb els homes de Pep Guardiola, ja que els blaugranes -per a desesperació de José Mourinho- han tingut 5 dies de descans per preparar bé aquest partit. A més, tindran una setmana sense cap compromís, per la qual cosa el tècnic no s'haurà de preocupar de fer rotacions. I és que el d'avui és el primer partit de la "petita Lliga" abans de jugar al Bernabéu, tal com assegurava ahir l'entrenador, en què el club es marca l'objectiu d'arribar al clàssic "mantenint els set punts d'avantatge, cosa que significaria haver guanyat els 12 punts en joc".

Com és habitual, Guardiola s'ha emportat els 19 jugadors disponibles, i serà abans del partit quan decidirà descartar-ne un. També viatja Pedro, que aquesta setmana ha tingut problemes físics, tot i que ahir ja va poder entrenar-se amb els companys. Malgrat que, per precaució, podria no jugar d'inici.

Carles Puyol és l'únic jugador que es queda a Barcelona, encara recuperant-se de la lesió tendinosa al genoll. "Ens pensàvem que podria jugar contra l'Arsenal, però va notar unes petites molèsties que encara persisteixen", comentava Guardiola.

Possibles canvis al Sevilla

Sense Luis Fabiano, que ha fitxat pel São Paulo, l'únic dubte al Sevilla és Diego Perotti. L'argentí té molèsties musculars i Manzano no decidirà fins a última hora si juga o no.

En qualsevol cas, el tècnic es planteja canvis al mig del camp, on podria situar fins a tres homes per davant de la defensa. Si es confirma, Álvaro Negredo -que durà una protecció al cap pels nou punts de sutura que li van haver de posar el cap de setmana passat- serà l'únic referent en punta dels andalusos.

stats