Apunts blaugranes
Esports 05/09/2011

Pendents de l'assemblea

Natalia Arroyo
2 min
Pendents de l'assemblea

Sense Qatar, un Barça "més petit"

En una entrevista concedida a La Vanguardia , el president del Barça, Sandro Rosell, va advertir que sense el patrocini de la Fundació Qatar, que reportarà a l'entitat blaugrana 165 milions d'euros en els pròxims cinc anys, el club no podria mantenir el nivell actual, però va assegurar que assumeix el risc de sotmetre-ho a l'aprovació de l'assemblea de compromissaris. Si el soci blaugrana diu que no accepta el contracte amb la Fundació Qatar "es buscarien alternatives", tot i que el club s'hauria de "replantejar la seva mida" i el Barça "seria més petit", perquè "no podria continuar mantenint tot el que té: millor plantilla del món, millor tècnic del món, club poliesportiu més gran del món, futbol formatiu en què més s'inverteix del món". Segons Rosell, això donaria "avantatges als rivals" i per això confia que el soci ratificarà els acords, "per seguir pel bon camí".

Leo Messi i reformar l'estadi

Tot i que la situació del club depèn en bona part del que passi en l'assemblea de compromissaris convocada per al 24 de setembre, Rosell continua afirmant que és necessari fer partícip el soci dels temes "que plantegen un debat seriós". "Som una junta transparent i democràtica", va afirmar el president blaugrana, que també va parlar de Leo Messi, de qui va dir que "és el més gran de la història amb diferència" i que "obligarà el club a reformar l'estadi". També va aprofitar l'entrevista per desitjar que el tècnic Pep Guardiola renovés per un període més llarg, però respecta la decisió de fer-ho any a any: "Si ell és feliç així, jo també ho sóc".

Demà el Barça torna a entrenar-se

Pel que fa a la primera plantilla, demà al matí tenen previst fer el primer entrenament de la setmana per preparar el compromís de dissabte contra la Reial Societat (18.00 h), després d'haver gaudit de tres dies de descans aprofitant l'aturada de Lliga. Però el cos tècnic encara no podrà disposar de tot el grup, perquè la majoria d'internacionals encara tenen partits a principis de setmana. No serà fins a la sessió de dimecres a la tarda quan Guardiola i Tito Vilanova podran treballar amb tots els futbolistes del primer equip.

Recta final per a Carles Puyol

El central va aprofitar el dia de descans per seguir amb la seva recuperació i, segons va anunciar a Twitter, va sortir a entrenar-se en solitari. El capità està cada cop més a prop de rebre l'alta mèdica després de gairebé vuit mesos KO per problemes al genoll.

stats