ESPANYOL
Esports 28/01/2012

Primer partit després de la desfeta de Miranda de Ebro

T.p. / à.g.
1 min
Primer partit després de la desfeta de Miranda de Ebro

Després de ser l'última víctima del Mirandés a la Copa, l'Espanyol torna a la Lliga davant d'un Mallorca que ve de sumar punts en els últims desplaçaments. Sense els tres davanters habituals, lesionats, i moralment tocat, l'equip de Pochettino ha demanat el suport dels aficionats a través d'una crida a la pàgina web del club.

La recuperació anímica ha estat la tasca principal de Mauricio Pochettino després de la derrota de Miranda de Ebro. Sense Sergio García, Álvaro Vázquez, Walter Pandiani, Cristian Álvarez i Javi Márquez, l'equip confiarà de nou en el davanter portuguès Rui Fonte, que porta tres gols en tres partits, i en el francès Thievy Bifouma. Pochettino també ha convocat de nou Bacari, davanter de l'Espanyol B, per rebre un Mallorca que només ha guanyat un dels últims 10 partits al feu blanc-i-blau.

El Mallorca també arriba al partit després de caure a la Copa del Rei davant de l'Athletic Club. Caparrós complirà el seu segon i últim partit de sanció per la protesta davant del col·legiat Pérez Montero en el partit de Lliga davant el Reial Madrid. L'equip podrà comptar amb tots els seus efectius, amb l'excepció del migcampista Tissone. A la banqueta balear s'asseurà l'ajudant de Caparrós, Luci Martín. El central Chico, que va veure la targeta vermella davant de l'Athletic Club, forma part de la llista de convocats, ja que la seva expulsió no li impedeix jugar al camp de Cornellà-El Prat.

stats