Esports 18/11/2018

L'Atlètic Balears aconsegueix la victòria per 4-3 contra el Terol en un partit boig

Amb aquest triomf els de Ciutat acaronen la segona posició en el grup tercer de Segona B

Nuha protesta una decisió arbitral

PalmaL’ATB va començar fort i ja en el primer minut va estar a punt de marcar Marcos, després d’una bona jugada de Canario i Kike, però Varela va aturar en boca de gol. Al minut 9 Fullana xutà fluix a les mans del porter visitant i al 26 Canario es quedà mà a mà davant Varela i el porter del Terol va tornar a ser el protagonista quan Son Malferit cantava el primer gol.

Un minut més tard, com és habitual en el futbol, en què qui perdona ho paga, va ser el Terol qui es va avançar en el marcador. Dieste fa una gran jugada personal i marca ajustat al pal (0-1). Els 'balearicos' varen reaccionar en dues ocasions; al minut 35 Nuha rematà de cap a les mans de Varela i més tard el mateix jugador no va saber finalitzar la jugada tot sol davant el porter.

Al minut 41 Gabi marcà el 0-2 en un autèntic golàs de rosca a l’escaire de Carl. Imparable. Al 42 falta botada per Fullana, Nuha rematà i quan estava a punt d’entrar a gol és Villapalos qui el va empènyer a la xarxa en l’últim moment. Primer gol del madrileny en les dues temporades en què milita amb l’ATB. 1-2.

I quan semblava que els jugadors anirien al descans amb avantatge mínim del Terol, una meravellosa assistència de Canario deixà sol Kike López, incommensurable tant en defensa com en atac, perquè el de Salamanca afusellàs Varela. Era el minut 44. Bogeria a Son Malferit amb el 2-2 amb el qual va començar el descans. La grada volia més, orgullosa del seu equip, que havia aixecat un marcador advers de dos gols.

A la represa, l’equip visitant es va tancar molt bé, sense renunciar en cap moment a atacar. Al minut 54 Nuha rematà de cap fluix a les mans de Varela. Al 58, en una contra del Terol fou Vallori qui la va treure sota els pals després de superar Carl a la sortida. Amb la por al cos, arribà l’expulsió de Bikoro per doble groga, que deixà l'equip visitant amb 10 homes.

Manix va moure la banqueta i va donar entrada a Pedro Ortiz per Vega, retardant Villapalos a la defensa, deixant un centre del camp creatiu. L’ATB va treure més de 10 córners i 10 faltes properes a l’àrea. Volia guanyar. El tècnic del Eibar va canviar Samuel per Hugo Díaz i el davanter de Còrdova, com va passar contra l’Ebre, va ser decisiu novament, demostrant un gran moment de forma. Al 78 va entrar i en el 86 va marcar el 3-2. Èxtasi 'balearico' a la grada. I quan ja es complia el temps de descompte, al minut 90 precisament, Hugo cometé penal en una falta llançada pel Terol mal defensada. La pena màxima l’executà Dieste sense que Carl pogués aturar-la. 3-3 al minut 91. Es jugaren cinc minuts més per les nombroses pèrdues de temps.

Al 94 arribà l’èpica remuntada 'balearica'. Passada llarga precisa de Vallori a l’esquena de la defensa que controlà Hugo i afusellà Varela per assolir el 4-3 definitiu.

4-3 Hugo Díaz 94'

Amb 1.700 persones a les graderies de Son Malferit es va fer un minut de silenci en memòria de Sacramento Roca, la dona assassinada aquesta setmana per violència masclista.