Futbol

Un fals rumor sobre l'arribada de Messi mobilitza París

Els aficionats es desplacen a l'aeroport i al camp del PSG

2 min
Milers d'aficionats del París Saint-Germain esperant Messi davant del Parc dels Prínceps

ParísMentre alguns culers encara tenien l'esperança d'una jugada mestra d'última hora, els parisencs ja només pensaven quin seria el dia i l'hora que veurien arribar el millor jugador del món a la seva ciutat. "Quan vaig veure que marxava del Barça, ràpidament vaig donar per fet que acabaria a París. Tinc moltes ganes de veure'l i aquest any penso anar a tots els partits", diu Jason Monkam, que ha vingut amb la seva germana fins al Parc dels Prínceps després de sentir els rumors que apuntaven que Messi podria estar dins de l'estadi. De fet, el París Saint Germain, que fa molt poc també va fitxar l'excentral del Madrid Sergio Ramos, ràpidament es va posar en contacte amb el cercle més proper de Messi, tal com va confirmar el mateix jugador en la roda de premsa de comiat. Malgrat que encara no hi ha res tancat, diferents mitjans francesos ja donen per fet el fitxatge al PSG —que també passa per un moment de problemes econòmics— i es parla d'un contracte rècord. També s'havia dit, fins i tot, que Messi seria presentat demà dimarts a la Torre Eiffel.

Com en Jason i la seva germana, desenes d'aficionats del PSG i un bon grapat de periodistes feien guàrdia a l'entrada principal del camp per veure si enxampaven l'exjugador blaugrana just en el moment de sortir del recinte. També s'hi han acostat un parell de furgonetes antiavalots i uns quants agents de policia, que s'estaven al costat d'un estol de tanques preparades per acordonar l'estadi en qualsevol moment. Tot i que diferents mitjans han desmentit que l'argentí fos al camp, els aficionats no s'ho volien creure. La fal·lera per veure'l tan bon punt trepitgi París és màxima. "Ens esperarem unes dues hores més, si veiem que no surt, marxarem, però demà tornarem a venir", assegura en Jason, lluny de rendir-se. Uns quants aficionats també han decidit desplaçar-se fins a l'aeroport de Le Bourget. "Porto des de les dues del matí aquí", assegura un noi jove vestit amb el xandall del PSG al diari francès Le Figaro. També n'hi ha que prometen quedar-se a dormir a l'aeroport, no fos cas que arribés de nit i sense avisar.

A més dels parisencs, també hi ha turistes curiosos que han aprofitat per anar al camp i, si sonava la flauta, veure Messi. "Em penso que no tindrem sort, però comprarem entrades per al pròxim partit del PSG", explica en Timur, un estonià que ha vingut uns dies de vacances a París amb els seus pares. "El Barça és el meu equip preferit i no deixaré de mirar els seus partits, però trobo molt interessant que Messi jugui en un altre equip i envoltat d'altres grans estrelles del futbol. Bé, entenc que als culers no els sembli gens interessant", riu Timur.

Sobre el fet que Messi pugui acabar compartint vestuari amb Ramos, no hi veuen cap problema. "Abans eren enemics, però ara es faran amics, ja veuràs", diu optimista Mamadou Daffe, que afirma que aquest any segur que es compra la samarreta del París Saint Germain amb el dorsal de Messi. "Jo soc molt més merengue que no pas culer i no podia veure Messi, però ara, esclar, m'ha començat a agradar de cop", diu el seu amic, Bamba Diop, entre rialles. "El més important és que es porti bé amb les altres estrelles, com Neymar o Mbappé. Guanyarem la Champions!", augura.

stats