El WiZink Center mostra la copa d’Espanya de futbol

El Palma Futsal disputa demà el trofeu amb la il·lusió de superar per primera vegada els quarts de final

Aquest migdia ha tingut lloc al WiZink Center de Madrid la roda de premsa prèvia al partit que demà disputaran el Palma Futsal i Pozo Múrcia a les set del capvespre. L'antic Palacio de los Deportes acollirà un dels esdeveniments esportius més importants.

A poc més de 24 hores per la disputa de la copa d'Espanya, els mallorquins i murcians han atès els mitjans de comunicació per valorar la prèvia del partit i s'han fet la foto amb el trofeu al mateix escenari on demà arranca la competició. Del Palma Futsal, el jugador Diego Quintela i l'entrenador Antonio Vadillo han pronòsticat un partit complicat. "Hem de ser capaços de dur el ritme del partit", ha comentat l'entrenador. Al seu costat, el jugador Diego Quintela ha mostrat la cara més optimista per dir: "Tenim moltes ganes de fer callar tots els que no donen ni un euro per nosaltres".

Els mallorquins estan concentrats des d‘ahir vespre a Madrid amb l'única missió d'aixecar el trofeu. Almanco aquesta és la teoria d'un club acostumat a caure en el primer partit de quarts de final.

El rival de demà és el Pozo Múrcia, botxí dels mallorquins l'any passat a la mateixa competició. Un enemic massa perillós per la feblesa defensiva que ha demostrat el Palma Futsal aquesta temporada.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF