Esports 12/05/2018

3-4: ElPozo guanya avantatge a Palma amb un gol del brasileny Guisel

Els dos equips, que es coneixen molt bé, han jugat molt bé una primera part marcada per l'equilibri a Son Moix

Efe

PalmaElPozo Murcia s'ha imposat aquest dissabte al Palma Futsal per 3-4 en el Poliesportiu Son Moix amb un gol del brasiler Jean Pierre Guisel 'Pito' en els últims segons del partit, i cobra avantatge així en els quarts de final del playoff pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

El quintet murcià només necessita guanyar un dels dos partits que es jugaran en la seva pista per classificar-se davant un Palma que ha agafat avantatge molt ràpid, però que després ha anat a remolc, fins a doblegar el genoll a falta de 30 segons per al final.

ElPozo es pren, d'aquesta manera, la seva venjança de les dues últimes derrotes davant els balears, una a la Copa d'Espanya i l'altra en la Lliga regular.

Els dos equips, que es coneixen molt bé, han jugat una primera part marcada per l'equilibri a Son Moix.

Al gol madrugador dels locals, obra del brasiler Felipe Paradynski (min. 2), han respost ràpidament els visitants per mitjà de Miguel Sayago 'Miguelín' (min. 8).

A partir de la igualtat en el marcador, tots dos quintets s'han esforçat en la tasca de cometre el mínim d'errors possibles i amb prou feines han deixat espais per maniobrar prop de les àrees.

La segona part ha estat molt més oberta, amb un conjunt murcià sempre per davant en el marcador gràcies a la pólvora que ha demostrat a l'àrea rival.

Quan la pròrroga semblava inevitable, va sorgir 'Pito' per donar avantatge al seu equip després d'una gran jugada personal, que va finalitzar amb la pilota clavada a l'angle esquerre de la porteria que defensava el meta argentí Nicolás Sarment.

Fitxa tècnica:

3-Palma Futsal: Nicolás Sarment, Lolo, Joselito, Diego Fávero, Padadynski -quintet inicial- Nunes, Eloy Rojas, Chicho, Claudino, Maico.

4-ElPozo Murcia: Fabio, Matteus, Xuxa, Miguelín, Xiulo -quintet inicial- Piqueras, Elías, Fernando, Marinovic, Álex.

Gols: 1-0, min. 2: Paradynski; 1-1, min. 8: Miguelín; 1-2, min. 24: Xuxa; 2-2, min. 28 Diego Fávero; 2-3, min. 31: Álex; 3-3, min. 36: Joselito; 3-4, min. 40: Xiulet.

Àrbitres: Be Gallardo i Linares López. Van ensenyar targetes grogues a Paradynski, Barrón, Xuxa, Lolo, Nunes.

Incidències: Primer partit dels quarts de final en l'eliminatòria pel títol disputat en el Poliesportiu de Son Moix davant uns 2.000 espectadors. Els dos següents es jugaran a Múrcia.