LNFS PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/04/2018

El Palma es deixa remuntar (3-1) en el Siglo XXI de Saragossa

El Palma no va poder segellar la sisena posició en el seu desplaçament al pavelló Siglo XXI de Saragossa i va perdre davant el Ríos Renovables per 3-1

J. Mas
Anas, del Saragossa, intenta superar Quintela i Lolo.

PalmaEl Palma no va poder segellar la sisena posició en el seu desplaçament al pavelló Siglo XXI de Saragossa i va perdre davant el Ríos Renovables per 3-1 en una segona meitat de clar domini aragonès. De res va servir que als setze minuts de la primera part s’avançassin els mallorquins amb un gol del Felipe Paradinsky. Aquest va ser un bon moment per als homes d’Antonio Vadillo, que varen ser capaços d’aprofitar la poca profunditat en el joc del Saragossa.

Segona part

A la segona meitat va canviar l’escenari i els aragonesos varen fer una passa endavant amb els gols de Jorge, Retamar i Adri Ortego, que els varen servir per capgirar el marcador. La dinàmica de la segona meitat va ser la mateixa, però el Palma Futsal no va ser capaç de tancar el partit amb les ocasions que va tenir. El rival, amb les seves oportunitats i a poc a poc, es va fer més dominador a la seva pista per sortir al contraatac cada vegada queen tenia l’ocasió. Varen ser poques, però les va aprofitar. El primer avís seriós va ser un llançament de Tabuenca a l’escaire i en el següent va marcar, tot culminant una bona combinació de l’equip aragonès en aprofitar una gran assistència de Nano. El gol va donar ales al Saragossa i Retamar va marcar el segon després d’una jugada d’estratègia en treure rèdit d’una falta des de la frontal que servia per remuntar el partit.

Porter jugador

Vadillo va apostar per Eloy Rojas com a porter jugador per tractar d’aconseguir un gol que hauria assegurat la sisena posició, però no arribà. En canvi, Adri Ortego sentencià el matx amb el tercer gol, marcat a sis segons del final, en aprofitar que el Palma Futsal es bolcava sobre la porteria rival.