Barça
Esports 23/05/2012

Òscar Garcia: "El Barça ha volgut donar un missatge de continuisme, per això Tito és l'entrenador"

L'exentrenador del juvenil del Barça reconeix que volia entrenar el filial, comenta el relleu de Guardiola i destaca la qualitat de Dongou i Deulofeu

Ara
1 min

BarcelonaL'exentrenador del juvenil del Barça, Òscar Garcia, ha parlat a ONAfm sobre diversos aspectes de l'actualitat del Barça. Sobre la seva marxa, ha dit que feia temps "que volia fer un pas més". "El filial ja tenia el seu entrenador i només pot haver-hi un. Jo volia ser primer entrenador a nivell professional. M'hagués encantat ocupar el càrrec del filial, però s'han decantat per una altra opció. El del Maccabi és un projecte que s'aproxima al que buscava".

Sobre l'elecció de Tito Vilanova com a substitut de Guardiola, Garcia té clar que "el Barça ha volgut donar un missatge de continuisme, per això Tito és l'entrenador".

Òscar Garcia lloa les condicions de Dongou, "un davanter centre que pot arribar al primer equip" tot i ser molt jove, i de Deulofeu, diu que "té condicions per jugar al primer equip, però per arribar a Primera Divisió calen altres condicions i encara les ha d'aconseguir".

stats