Les obres de la reforma del pavelló d'Artà començaran el mes de juny amb un pressupost de 622.000 euros

La renovació consistirà a millorar l'aprofitament de l'espai de la planta baixa, amb la remodelació dels quatre vestidors, la construcció d'un gimnàs i d'una sala polivalent

El Consell de Mallorca aportarà 162.000 euros del Pla de manteniment i millora d'instal·lacions esportives municipals per a la renovació del pavelló del poliesportiu d'Artà. El pressupost total d'aquesta primera fase és de 622.000 euros i el temps estimat de les obres és de cinc mesos a partir de juny. 

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha presentat el projecte, aquest dimarts, amb el batle d'Artà, Manolo Galán, i el  regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Artà, Onofre Serra.

Aquesta és la primera fase del Projecte de reforma del poliesportiu d'Artà, finançat, en part, pel Pla de manteniment i millora d'instal·lacions esportives municipals del Consell de Mallorca.

Aquesta partida es va aprovar al ple de l'Ajuntament d'Artà del mes de novembre de 2017 i tingué el suport dels cinc partits.

La renovació consistirà a millorar l'aprofitament de l'espai de la planta baixa, amb la remodelació dels quatre vestidors, la construcció d'un gimnàs i d'una sala  polivalent.

El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha valorat positivament aquesta reforma i ha recordat que  ja "són dinou centres esportius els que formaran part de la inversió d'11,8 milions d'euros que aporta el Consell de Mallorca en concepte de millores esportives".

Una vegada que finalitzi aquesta primera fase, la idea és continuar amb les millores del poliesportiu els pròxims quatre anys, amb un pressupost global de dos milions d'euros, que hauran de servir per crear un pista de tennis i una pista coberta que acollirà diferents esports. En aquest cas, el total de la partida s'hauria d'aprovar a la propera legislatura.

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF