SEGONA DIVISIÓ
Esports 26/06/2013

El Sabadell il·lustra el carnet de soci de la temporada 2013/14 amb una imatge del creador d'Oliver i Benji

Cesc Hiroshi, el personatge arlequinat creat fa uns mesos pel dibuixant Yoichi Takahashi, és el protagonista dels nous abonaments

Ara
3 min

BarcelonaEl Centre d'Esports Sabadell ha presentat aquest dimecres els nous carnets per a la temporada 2013/14, que tenen com a principal novetat la imatge que apareix en l'abonament. Cesc Hiroshi, el personatge arlequinat creat fa uns mesos pel dibuixant Yoichi Takahashi, serà el protagonista dels carnets de soci del CE Sabadell.

Joan Carles Grau i Joan Camps, de l'àrea de màrqueting del club, i Xavier Moclús, el director general, han presentat la imatge dels nous carnets de socis i els preus, que destaquen pels descomptes tant per a les renovacions com per a les altes.

A banda dels descomptes, l'altra gran novetat serà que durant la temporada es farà una jornada d'ajuda al club, en comptes de les dues habituals en les darreres temporades. A més, tots els socis tindran un mínim de dues invitacions per als partits que el consell d'administració decideixi durant l'any.

Descomptes de fins a un 22%

Els socis que renovin els carnets per a la propera temporada tindran uns descomptes de fins a un 22%, mentre que els aficionats que es donin d'alta es veuran afavorits per una rebaixa de fins a un 14% respecte als preus de la temporada passada. Els descomptes, però, no es quedaran només als carnets, ja que també s'ha anunciat que en totes les jornades es podran adquirir les entrades anticipades amb una rebaixa.

Categorització de partits i venda 'online'

Una altra novetat per al nou curs serà la categorització dels partits en A, B i C. Segons diverses circumstàncies, com ara l'entitat del rival, la seva classificació i l'horari del partit, el club marcarà la jornada amb una de les tres categories. Hi haurà un mínim de set partits de la categoria B i set més de la C. El club anunciarà en cada cas la categoria del partit en el moment que la Lliga de Futbol Professional faci oficial la data i l'horari de l'enfrontament.

El club també ha anunciat que en el moment que la LFP doni el vistiplau, es posarà en marxa el 'ticketing', que permetrà la compra d'entrades anticipades a través de la xarxa. Al resguard que s'entregarà després de la compra 'online' hi haurà un codi de barres que s'haurà de passar pels torns de l'Estadi per poder entrar. Amb aquest servei, durant tot el dia anterior a la jornada es podran comprar entrades a preu d'entrada anticipada.

Accés als partits de totes les categories del CE Sabadell

El carnet de la nova temporada, a més de permetre l'entrada als partits del primer equip de la Nova Creu Alta, també donarà accés a tots els partits del CE Sabadell B i dels equips del futbol base que juguin en camps en els quals, per causa de la categoria, es faci pagar una entrada.

Cal recordar que el filial arlequinat ha assolit una categoria –1a Catalana– en què és obligatori jugar en camps tancats i que la Ciutat Esportiva d'Olímpia no ho és. Per tant, el carnet de soci permetrà l'entrada als partits del segon equip del Sabadell en tots els seus partits.

Altres avantatges

A banda de totes aquestes informacions, el club també ha donat a conèixer altres avantatges que atorgarà el carnet de soci. Amb l'abonament, els socis tindran un 10% de descompte a la botiga de les oficines de la Nova Creu Alta i a la botiga 'online' que s'obrirà properament. Així mateix, també seguiran vigents tant el programa d'establiments col·laboradors com el de descomptes amb les benzineres BP, i amb el Compte Expansió de Banc Sabadell es podrà obtenir la targeta personalitzada i es podrà fer el pagament de l'abonament en 6 mesos sense interessos. Per acabar, s'ha informat d'un acord amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

RENOVACIÓ:

Gol: 140 €

Lateral: 185 €

Tribuna: 380 €

ALTA NOU SOCI:

Gol: 155 €

Lateral: 205 €

Tribuna: 400 €

stats