LLIGA ENDESA
Esports 12/08/2013

El base nord-americà Dominic Waters fitxa per La Bruixa d'Or Manresa

El tècnic del club manresà, Borja Comenge, destaca que el nou reforç té experiència a Europa i unes característiques que poden anar bé a l'equip per disputar la Lliga Endesa

Efe
1 min

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa ha fitxat el base nord-americà Dominic Waters per una temporada, segons ha anunciat aquest dilluns el club català.

Waters és un jugador nord-americà de 26 anys, 1,85 metres d'alçada i tres anys d'experiència a Europa. La temporada passada va militar al Hapoel Holon d'Israel, amb el qual va anotar 12,4 punts de mitjana i va repartir 7,3 assistències per partit i es va mostrar pràcticament infal·lible des de la línia de tirs lliures (93,9% d'encert). A més, també va disputar minuts a l'Eurolliga durant la campanya passada, que va començar a l'Union Olimpija eslovè.

L'entrenador de La Bruixa d'Or, Borja Comenge, destaca de Waters que és un jugador amb experiència a Europa i assegura que té unes característiques que poden anar bé a l'equip a la Lliga Endesa. "Es tracta d'un base poc corpulent però molt actiu. Té bon equilibri entre el joc col·lectiu i la capacitat anotadora i és una amenaça des de la línia de tres. Li agrada i, si convé, mirar a cistella", ha subratllat.

stats