Esports 04/06/2013

La professora de català de Neymar: “És un alumne molt aplicat”

El jugador va fer quatre hores de classe amb Bel Juvinyà, coincidint amb la concentració de la selecció del Brasil

Ara
1 min

BarcelonaLa professora de català del nou futbolista del FC Barcelona Neymar Jr ha assegurat que el brasiler és "pròxim i encantador" i l'ha felicitat pel seu discurs durant la seva presentació al Camp Nou, després de només quatre hores de classes. "Neymar és un alumne molt aplicat, hem tingut poc temps, però ha tingut una pronunciació molt bona i ho ha fet molt bé. És una persona pròxima, és encantador, una persona molt bona", ha comentat en declaracions a 'La Xarxa'.

Bel Juvinyà és codirectora de l'empresa AB Relocation Solutions, una companyia que es dedica a facilitar els processos d'adaptació de treballadors a països estrangers. Juvinyà s'ha mostrat "molt contenta" per com va anar, aquest dilluns, la presentació del brasiler. "Estava nerviosa, ho vaig seguir tot per internet, pel web del FC Barcelona i la veritat és que estic molt satisfeta. El mèrit és de Neymar i amb el poc temps que hem tingut estic molt contenta", ha reconegut.

Neymar només ha fet quatre hores de classes. "Les classes han estat aquests dies de concentració de la selecció brasilera a Rio. Hem fet classe quatre dies. Han estat tres hores i mitja, màxim quatre de classes, no més, es veu les ganes que tenia", ha fet.

"Quan em van oferir si volia donar unes classes de català no sabia que era donar les classes a Neymar. Després d'acceptar m'ho van dir i jo vaig dir fantàstic, no m'ho creia, era un repte molt important per a mi. Sóc del Barça però no sóc molt futbolera. Ara m'estic aficionant més. Amb el fitxatge de Neymar el Barça tindrà un equip espectacular, esperem gaudir molt", ha dit.

stats