BARÇA
Esports 27/12/2015

Neymar: "Estem negociant i sóc optimista amb la renovació"

El davanter ha explicat que és feliç a Barcelona però tampoc descarta una futura sortida: "No ho sé, la vida és llarga", ha dit

G.r.
2 min
Neymar

BarcelonaLa renovació de Neymar està en marxa. "Sí, ja estem negociant i sóc optimista", ha comentat el mateix futbolista, que ha arribat a Barcelona aquest diumenge després de passar un dies al Brasil. El davanter blaugrana, nominat a la Pilota d'Or, ha explicat que és feliç a l'entitat però que no descarta un canvi d'aires en un futur: "No ho sé, la vida és llarga", ha indicat.

De moment, el sud-americà està centrat a aconseguir tots els títols possibles amb la samarreta barcelonina: "Demano a l'any vinent que repetim tots els títols una altra vegada. Fins i tot un més, el sisè". Neymar també ha tingut paraules per Ronaldinho i Pelé, que recentment va fer unes declaracions en què assegurava que l'ex del Santos no era el millor jugador del món ni de bon tros: "'Ronnie' és molt bo, és un crac. És el millor brasiler que ha passat pel Barça. Pelé que digui el que vulgui, jo només parlo de la meva feina", ha dit.

La situació econòmica familiar, clau

Ara fa dos mesos, el pare de Neymar va lligar en una entrevista al diari 'Sport' la renovació del seu fill a què s'aclareixin els processos judicials que els persegueixen des que van aterrar a Barcelona. El pare del brasiler va reconèixer en una entrevista a l''Sport' que "estan patint una inseguretat tributària molt gran que afecta la planificació de la carrera". "Necessitem que aquests assumptes acabin. Com podem ampliar una cosa si no tenim estabilitat tributària? Espanya m'ha de dir si les meves empreses poden treballar amb Neymar", va afegir, tot i apuntar que el jugador és feliç al Barça.

D'altra banda, Neymar pare va criticar el nou moviment del Santos, que va enviar una petició a la FIFA per investigar el traspàs del brasiler al Barça. "Van atorgar una carta a Neymar júnior en què li donaven la llibertat per planejar el seu futur i ara no la reconeixen", va explicar el pare, que va negar que el cas afecti la família però que és un " desgast innecessari". "És com si els dirigents del Santos tinguin diarrea mental", va sentenciar.

stats