Barça
Esports 05/09/2017

Neymar: "El president del Barça és una broma"

El davanter del PSG ha contestat al màxim dirigent del club blaugrana

Ara
1 min
Neymar

BarcelonaNeymar, davanter del PSG, ha contestat a Josep Maria Bartomeu amb un missatge a través d'Instagram. "Aquest president és una broma", ha escrit el futbolista, en resposta a una imatge d''Esporte Interactivo' que reproduïa unes declaracions del màxim mandatari culer al diari 'Sport': "Vam cometre l'errada de confiar massa en Neymar i el seu pare".

L'exjugador del Barça, que està concentrat amb la selecció del Brasil, té 81,2 milions de seguidors a Instagram. El combinat 'canarinha' juga aquest dimarts (22.30 hores, Teledeporte) contra Colòmbia, en un partit classificatori per al Mundial del 2018.

Bartomeu ha participat aquest dimarts en l’Assemblea General de l’ECA (Associació Europea de Clubs) que s’ha celebrat a Ginebra (Suïssa). La trobada ha tingut com a principals punts de l’ordre del dia l’elecció del nou comitè executiu, del qual el president del Barça continuarà formant part, així com el nomenament d’Andrea Agnelli (Juventus FC) com a nou president d’aquest organisme, en substitució de Karl Heinz Rummenigge.

Josep Maria Bartomeu
stats