Esports 05/06/2013

Les negociacions amb els jugadors continuen

M. R.
2 min

Palma.El director esportiu del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, va continuar exposant les condicions a les quals s'hauran de sotmetre els jugadors en la nova etapa que el club encetarà a Segona Divisió. Durant tot el dia d'ahir, el pobler es va reunir amb diferents futbolistes que encara tenen contracte amb vigor per explicar-los la rebaixa salarial que patiran en cas de continuar sota la disciplina de l'entitat vermella, en uns casos, i en altres anunciar-los la seva possible sortida, si és que arriben ofertes interessants.

El primer a comparèixer a Son Moix va ser el francès Michael Pereira, acompanyat pel seu representant, Nikola Franco. En declaracions recollides d'IB3, el francès va destacar que després de les vacances determinarà el seu futur. Una situació que en el cas del francès es repeteix cada estiu.

Qui sí que confirmà que la temporada que ve continuarà sota la disciplina vermella és Rubén Miño. El porter català té contracte fins al 2016 i té molts números per convertir-se en el porter titular de l'equip la propera temporada, sempre que no es confirmi la renovació de Dudu Aouate.

Kevin García, Ximo Navarro i Pedro Bigas també passaren per les oficines de Son Moix per conèixer quin serà el seu futur i a quines condicions s'hauran d'adaptar per continuar a l'equip.

La situació de Tomás Pina és diferent. El migcampista, un dels futbolistes amb millor cartell de l'equip, és un dels seus actius principals, per la qual cosa, malgrat que hagi mostrat la seva predisposició a continuar a Segona, tot indica que sortirà traspassat.

També acudiren a les instal·lacions de Son Moix els jugadors del filial Marc Fernández i Abdon Prats.

El director esportiu continuarà perfilant durant aquesta setmana els detalls de la plantilla que haurà de lluitar per aconseguir l'ascens a Primera Divisió en tan sols una temporada. De moment treballa per això.

stats