NATACIÓ
Esports 21/06/2013

El nedador Kiko Hervás anuncia que es retira

El nedador d'aigües obertes diu que ha intentat recuperar-se de les lesions per disputar els Mundials de Barcelona, però que no ha pogut

Ara
1 min

Barcelona"Ha arribat l'hora d'anunciar la meva retirada esportiva com a nedador d'elit". Amb aquestes paraules Kiko Hervás anuncia a la seva pàgina web que penja el banyador. "És un moment difícil però que tots els esportistes hem de fer un dia o altre", afegeix el nedador d'Esplugues, que es retira amb 31 anys.

Hervás, que va participar a la prova de 10 km aigües obertes als Jocs Olímpics de Londres de 2012 –va ser 23è–, ha patit durant aquesta temporada moltes lesions i ha assegurat que ha intentat recuperar-se a temps per disputar els Mundials de Barcelona, però no ha pogut. "Durant aquesta temporada he patit molt a causa de les lesions. Tenia en ment poder arribar a un nivell de rendiment òptim per nedar i acabar la meva carrera esportiva en el Campionat del Món de Barcelona 2013, però no ha pogut ser. Durant el Campionat d'Espanya he vist que ara mateix no tinc el suficient nivell com per participar en un mundial", ha reconegut.

Ara, Hervás enceta una nova etapa, tot i que espera poder seguir vinculat a la natació. "Procuraré seguir vinculat a aquest bonic esport. M'encantaria transmetre tota l'experiència que he aconseguit en la meva carrera esportiva i aportar el meu granet de sorra en la potenciació i millora de la natació en aigües obertes", ha conclòs.

stats