Esports 28/10/2018

El Nàstic torna a somriure en l'estrena de Quique Martín (2-1)

El conjunt grana s'imposa a l'Oviedo en el primer triomf després de sis jornades

Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols contra l'Oviedo

BarcelonaUn mes i mig després del seu últim triomf, contra l'Osasuna, el Nàstic de Tarragona ha tornat a guanyar un partit, aquest cop contra l'Oviedo (2-1) en l'estrena de Quique Martín a la banqueta del conjunt grana. Els tarragonins s'han avançat aviat, amb un gol de Luis Suárez al minut 20 després d'una centrada de Javi Márquez.

El golejador ha estat a punt de repetir a la segona part, però ha topat amb el pal. I del possible 2-0, a l'1-1. Al minut 64, Yoel Bárcenas ha aprofitat una pilota morta a l'àrea petita per establir l'empat i tornar els nervis al Nou Estadi. El conjunt grana ha intentat buscar el segon a través de Manu del Moral i Manu Barreiro, però finalment ha estat Raúl Albentosa qui, al minut 92, ha acabat donant el triomf que ha retornat el somriure al Nàstic.

D'aquesta manera, els tarragonins surten de l'última plaça, si bé encara mantenen la salvació a dos punts.