Publicitat
Publicitat

Quatre ferits, un d'ells molt greu, en una batalla campal entre seguidors de futbol al Brasil

Els enfrontaments entre seguidors de l'Atlético Paranaense i el Vasco de Gama tornen a posar en evidència la violència endèmica del futbol brasiler, quan només falten sis mesos per al Mundial

Els violents enfrontaments entre els seguidors de l'Atlético Paranaense i el Vasco de Gama van deixar diumenge quatre persones ferides de gravetat. Una d'elles, un jove de 19 anys que va patir fractura de crani, està en coma induït. De fet, la majoria dels cops van ser al cap dels rivals. La batalla campal entre seguidors de les dues aficions no és un fet aïllat al Brasil, però adquireix una rellevància especial quan només falten set mesos per al Mundial de futbol. L'estadi del Paranaense és un dels que acolliran els partits del Mundial.

No se sap quina va ser l'espurna que va fer esclatar la violència aquest diumenge, però sembla que els incidents, amb una brutalitat molt acusada, van començar quan alguns fans l'afició del Vasco de Gama van accedir a la zona dels rivals. Al partit no hi havia policia, només seguretat privada. Quan la policia va accedir a l'estadi, la batalla campal ja s'havia generalitzat. El partit va quedar suspès durant una hora. Només tres persones van ser detingudes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF