Apunts esportius
Esports 05/06/2011

Les motos, a Montmeló

1 min
Les motos, a Montmeló

El mallorquí va fer el tercer millor temps a MotoGP i sortirà des de la primera fila de la graella, al costat de Simoncelli i Stoner. Lorenzo es va mostrar satisfet amb l'evolució de la seva moto, i va celebrar estar tan a prop de l'italià. Elias, que estrenava nou xassís, va millorar en més d'un segon el seu temps, i va ser 14è.

Aleix Espargaró va trencar tots els pronòstics a Moto2 quan es va situar per primer cop a la primera fila de la graella des que és a la categoria mitjana. El pilot de Granollers vol coronar un bon cap de setmana a Montmeló "sumant el primer podi a casa". Marc Màrquez, que sortirà cinquè, es marca com a objectiu fer una bona sortida i acabar la cursa.

El pilot d'Alcoi va imposar-se al valencià Héctor Faubel, després que els dos protagonitzessin un espectacular frec a frec que no es va resoldre fins a l'últim gir. El tercer millor temps va ser per a Maverick Viñales, que completarà la primera línia de sortida de la categoria de 125.

L'incident nuclear a Fukushima fa que els pilots no vegin bé el GP del Japó, ajornat fins l'octubre. Lorenzo va dir que no es "creia les informacions que arribaven" i que encara no pot assegurar que hi participi. Altres pilots també van mostrar les seves reserves amb la cursa de Motegi.

stats