MOTOCICLISME
Esports 22/08/2013

Marc Márquez creu que no seria líder sense les lesions de Pedrosa i de Lorenzo

El pilot català diu que ell és qui es posa la pressió perquè vol estar al davant i guanyar curses

Efe
2 min
Marc Márquez signa autògrafs al circuit de Brno / PETR JOSEK / REUTERS

BrnoEl líder del Mundial de MotoGP, el català Marc Márquez, ha declarat aquest dijous a Brno (República Txeca) que creu que sense les lesions dels seus màxims rivals –Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo– ell no seria el primer del campionat.

Márquez ha arribat aquest dijous a Brno, on aquest cap de setmana es disputarà el Gran Premi de la República Txeca, després de guanyar les tres últimes curses de manera consecutiva: Alemanya, Laguna Seca i Indianapolis, just quan el Mundial ha passat el seu equador.

Preguntat si ell seria líder si no s'haguessin lesionat els seus dos màxims rivals com a conseqüència de caigudes, el pilot ha respost: "Crec que no. Estaríem potser més junts a la classificació, però crec que jo no seria líder".

Respecte a la seva recuperació després de l'última cursa disputada diumenge passat a Indianapolis, Márquez ha dit: "He dormit massa, però el canvi de clima també m'ha creat una mica de malestar. Se'm passarà aviat".

El pilot de Cervera ha confessat que ell la pressió se la treu aviat. "La pressió me la poso jo, vull estar davant jo mateix. Al final, per a mi, guanyar és intentar-com ho he fet fins ara".

"El primer any ho estic fent millor del que ens esperàvem tots, i ja ho vaig dir, que si ve alguna cosa, benvinguda serà, però si no intentarem seguir com fins ara per veure fins a on podem arribar", ha explicat.

El bicampió del món de 125 i Moto2 ha afegit: "Jo segueixo al cent per cent perquè queda la meitat del campionat menys una cursa. S'ha de seguir així fins que quedin dues o tres curses".

Márquez ha afegit, per acabar: "No m'esperava això [ser el líder de MotoGP després de deu grans premis] al començament de l'any. Esperava a la primera part de la temporada anar progressant i a la segona aconseguir algun podi i a veure si arribava alguna victòria, però la veritat és que en la primera part ho he fet molt millor del que ens esperàvem tant jo com el meu equip".

stats