MOTO3
Esports 18/08/2013

Álex Rins guanya a Moto3 i Àlex Márquez i Maverick completen el triplet català a Indianàpolis

El petit dels germans Márquez aconsegueix a la pista nord-americana el seu primer podi al Mundial

Nuria García
1 min
Álex Rins creua la línia de meta d'Indianàpolis seguit d'Àlex Márquez / BRENT SMITH / REUTERS

BarcelonaÁlex Rins s'ha imposat en la cursa de Moto3 a Indianàpolis. El barceloní ha aconseguit al traçat nord-americà el seu tercer triomf de la temporada, el tercer també sortint des de la 'pole position'. El seu company d'equip, Àlex Márquez, ha aconseguit pujar al podi per primer cop mentre que el tercer graó l'ha ocupat Maverick Viñales.

Álex Rins, que sortia des de la primera posició, no ha arrencat bé i ha caigut fins a la cinquena posició. Tot i això, mica en mica ha anat remuntant i finalment s'ha situat en el grup de tres pilots que s'han jugat el triomf: ell, el seu company d'equip, Àlex Márquez, i Maverick Viñales.

De fet, la lluita entre els tres pilots catalans ha estat fins a l'equador de la cursa. I és que quan en quedaven deu, Maverick Viñales ha tingut un ensurt i, tot i que ha salvat la caiguda, ha perdut temps i les opcions de lluitar pel triomf. I és que tot i que al final ha intentat apropar-se als dos primers, el de Roses ha decidit pensar en el Mundial –on és segon, darrere Lluís Salom– i ha preferit sumar punts abans d'arriscar i potser no sumar-ne cap.

Rins i Márquez s'han intercanviat una vegada i una altra les posicions i finalment el barceloní s'ha imposat al seu company en un final bonic.

El balear Lluís Salom, que durant els entrenaments de dissabte va caure i ha arrencat des de la desena posició i amb molèsties al peu. Tot i això, Salom ha aconseguit acabar en la cinquena posició.

stats