MOTO2
Esports 18/08/2013

Tito Rabat aconsegueix a Indianapolis el segon triomf de la temporada

Pol Espargaró ha acabat quart i no ha pogut retallar distàncies amb el líder del Mundial, Scott Redding, que ha sigut tercer

Nuria García
2 min

BarcelonaTito Rabat ha aconseguit el triomf al GP d'Indianapolis de Moto2, el segon de la temporada després del que ja va aconseguir a Jerez a l'inici de l'any. Al podi l'han acompanyat Takkaki Nakagami i Scott Redding.

Rabat ha rodat gairebé sempre al darrere del grup capdavanter, esperant la seva oportunitat. El català s'ha situat després de l'equador de la cursa quart i ha atacat Scott Redding, a qui ha avançat a falta de set voltes per al final. Tito Rabat ha arribat a les acaballes de la cursa mantenint un bon ritme i tot just tres voltes més tard ha aconseguit superar el seu company d'equip, Pol Espargaró. Tot just una volta després, Rabat superava Nakagami per aconseguir el segon triomf de la temporada

Redding, líder del Mundial, ha aconseguit escapar-se una mica més al capdavant de la classificació general, ja que ara té 26 punts d'avantatge respecte del català Pol Espargaró (tres més que abans de la cursa nord-americana). I és que el de Granollers, tot i que ha fet una gran cursa i ha estat en el grup capdavanter des de l'inici, ha tingut problemes amb el pneumàtic posterior a les acaballes i ha caigut fins a la quarta posició. De fet, Redding li ha pispat el podi a falta de quatre voltes per al final amb un impressionant avançament. I és que cap dels dos pilots no volia cedir i han fet un parell de revolts en paral·lel.

Jordi Torres ha acabat 10è i Nico Terol, tot i que a l'inici ha rodat en el grup capdavanter, ha acabat 12è. Toni Elías ha creuat la línia de meta en la 18a posició, seguit de Ricky Cardús. Per últim, Àxel Pons no ha pogut prendre la sortida de la cursa, ja que pateix un procés febril.

stats