Moto2
Esports 01/06/2013

Scott Redding aconsegueix a Mugello la seva segona 'pole' de l'any

Nico Terol ha estat el millor dels pilots de casa i arrencarà cinquè, seguit de Tito Rabat. Pol Espargaró, amb problemes, només ha pogut ser desè i sortirà darrere de Jordi Torres

Nuria García
1 min

BarcelonaScott Redding ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi d'Itàlia de Moto2 i aquest diumenge arrencarà primer (12.20 hores, Telecinco). Al britànic l'han seguit Nakagami i Schrotter i ells tres completaran la primera fila de la graella de sortida.

Nico Terol ha aconseguit rodar en un bon ritme durant els entrenaments oficials i s'ha situat cinquè. D'aquesta manera, el d'Alcoi pot ser un dels pilots a tenir en compte per a la cursa d'aquest diumenge. De fet, Terol ha estat el millor dels pilots de casa, ja que Tito Rabat ha aconseguit el sisè millor temps i el rubinenc Jordi Torres, el novè.

El català Pol Espargaró, que després de dos curses sense creuar la línia de meta necessita un bon resultat per tornar a agafar confiança, ha tingut més problemes dels previstos amb els pneumàtics i ha acabat desè (arrencarà des de la quarta fila de la graella). D'aquesta manera, el de Granollers necessitarà millorar molt per a la cursa de diumenge si vol aspirar al podi.

Durant els últims instants, els pilots s'han volgut controlar massa i han rodat molt lents, esperant que algú decidís incrementar el ritme per agafar la seva roda. Així, en l'últim intent per fer el millor temps, els pilots han desaprofitat l'oportunitat i pràcticament ningú ha aconseguit millorar el seu registre.

Àxel Pons ha acabat 18è mentre que el manresà Toni Elías arrencarà aquest diumenge des de la 21a i última posició.

stats