Publicitat
Publicitat

Futbol Català

El tècnic, Miki Carrillo, espera salvar la categoria

La Montanyesa busca canviar el xip amb el nou any

La fabulosa història del play-off ha deixat pas a una nova realitat

L'humil districte de Nou Barris, a Barcelona, va viure l'any passat un conte de fades. L'equip amb el pressupost més humil de la categoria no només va assegurar-se seguir a Tercera en el seu primer any de militància sinó que va posar la cirereta del pastís jugant la promoció d'ascens a Segona B contra tot pronòstic i quedant-se a un pas de fer història per la porta gran. La pàgina més gloriosa de l'entitat va quedar tancada a l'estiu i el primer en despertar del somni va ser el seu tècnic, Miki Carrillo, qui creu que hi ha gent que encara viu d'aquell record.

Per l'entrenador "ha de quedar clar que la Montanyesa estava pensada l'any passat i està pensada enguany només per mantenir-se a Tercera. No podem fer volar coloms. La història que vam viure va ser molt bonica, però flor d'un dia, d'aquelles gestes que tenen lloc una vegada a la vida. No podem viure pensant que som el segon millor equip de la lliga, perquè és irreal".

Carrillo espera que durant la segona volta de la lliga tots els jugadors entenguin el nou rol de l'entitat i confia que la categoria es pugui salvar sense patiment. "Més enllà de pensar o no en l'any passat, el compromís de la gent hi és i això em fa pensar que fent la feina ben feta han d'arribar els resultats i encara que enguany estiguem a baix, hi poguem estar a final de temporada però salvats", ha afirmat l'entrenador.

El preparador groc-i-negre admet que "potser algun jugador encara pensa que estem jugant el play-off i per això hem fet una primera volta on hem patit molt, ens ha costat guanyar partits a casa i hem ocupat una posició a la lliga totalment diferent però més realista".

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF