Esports 30/08/2017

El Mònaco fitxa Keita Baldé com a recanvi de Kylian Mbappé

El davanter d'Arbúcies deixa el Lazio a canvi de 30 milions d'euros

Ara
1 min
Baldé ha canviat el Lazio pel Mònaco a canvi de 30 milions

BarcelonaEl Mònaco comença a curar-se en salut per quan es confirmi de forma oficial la sortida de Kylian Mbappé. El conjunt monegasc ha confirmat el fitxatge d'un altre jove davanter, Keita Baldé, a canvi de 30 milions d'euros. Baldé, de 22 anys, és nascut a Arbúcies (Girona), encara que és internacional amb el Senegal, país d'origen dels seus pares, firma per a cinc temporades i portarà el dorsal 14.

Baldé va formar-se al planter del Barça, i el curs 2010-2011 va jugar cedit al Cornellà. Al final d'aquell estiu, va tornar al cadet blaugrana, però d'allà va marxar al Lazio, que el va comprar per 300.000 euros quan tenia 16 anys. Sis anys després, el conjunt italià ha obtingut una xifra cent cops més alta de la que en va pagar.

El Mònaco ha trobat en Keita Baldé un recanvi per Mbappé

L'exblaugrana va arribar a jugar 137 partits amb el Lazio, on ha firmat 31 dianes i 27 assistències. L'any passat va ser una de les revelacions de la Serie A: va fer 16 gols en 31 partits. La de Baldé és la segona incorporació ofensiva en les últimes hores del Mònaco, després de Stevan Jovetic. També aquest estiu han incorporat un jove atacant català format a La Masia, Jordi Mboula, nascut a Granollers.

stats