Barça

Missatge d'optimisme de Laporta a la plantilla abans de visitar el PSG

El conjunt francès, per la seva part, va recuperant efectius: Neymar s'entrena per segon dia amb normalitat i Di María va jugar 35 minuts dissabte

2 min
Joan Laporta, Ronald Koeman i Rafa Yuste

BarcelonaJoan Laporta, acompanyat del seu bon amic i futur vicepresident esportiu del Barça Rafa Yuste, ha estrenat el seu primer matí després de guanyar les eleccions visitant la Ciutat Esportiva a Sant Joan Despí. Tots dos, després de passar els corresponents testos i proves per poder viatjar aquest dimarts amb l’expedició blaugrana a París convidats per Carles Tusquets, han aprofitat el matí per visitar la plantilla del primer equip i conversar una estona amb Ronald Koeman i Henrik Larsson, així com per saludar el tècnic del femení Lluís Cortés i el del filial Francesc Xavier García Pimienta. A Sant Joan Despí, Laporta i Yuste també han coincidit amb Juan Carlos Navarro, que serà un dels homes de màxima confiança del nou president pel que fa a la secció de bàsquet, i el flamant nou fitxatge Pau Gasol, que ha passat la revisió mèdica amb el Barça. 

Abans de la visita a París, Laporta ha volgut transmetre un missatge d’optimisme als jugadors del primer equip, conscient de la dificultat de la remuntada després del 1-4 de l’anada, però evocant-los a sortir a competir tot recordant quan els blaugranes van derrotar el PSG al Camp Nou per 6-1. Abans d’acudir a la Ciutat Esportiva, Laporta ha sigut entrevistat a Catalunya Ràdio i RAC1. El nou president, tot i no donar l’eliminatòria per perduda, ha reconegut la dificultat de remuntar contra el PSG, però ha promès que l’equip donarà guerra pel títol de Lliga fins al final. “Al Barça no hi ha anys de transició”, ha afirmat. 

Respecte al futur de Leo Messi, Laporta ha explicat que va rebre un missatge de felicitació de l’argentí per haver guanyat les eleccions i que “aviat” tindran una “conversa tranquil·la”. El nou màxim dirigent blaugrana també ha dit que Gerard Piqué i Jordi Alba, entre d’altres, també el van felicitar. 

Neymar s’entrena amb normalitat

Mentre el Barça estrena president, el PSG va recuperant efectius. Ángel Di María ja va jugar dissabte 35 minuts contra el Brest i Neymar s'ha entrenat avui per segon dia consecutiu amb els seus companys.

L’autocompassió de Neymar
stats