Natació
Esports 21/01/2015

Mireia Belmonte serà nomenada Filla Predilecta de Badalona

L'acte tindrà lloc el pròxim 2 de febrer al teatre Zorrilla. A més l'Ajuntament de la ciutat té previst construir una piscina i posar-hi el nom de la nedadora

Efe
1 min
Mireia Belmonte / GETTY IMAGES

BadalonaLa nedadora Mireia Belmonte serà nomenada el pròxim 2 de febrer Filla Predilecta de Badalona, en un acte que tindrà lloc al teatre Zorrilla de la seva ciutat natal. El reconeixement a la subcampiona mundial de 200 papallona i 400 estils vol premiar "la seva trajectòria esportiva i haver portat el nom de la ciutat per tot el món", segons una nota remesa per l'Ajuntament de Badalona.

D'altra banda, les medalles i premis aconseguits per Mireia Belmonte seran exposats a partir de dijous a la planta baixa de l'edifici consistorial de l'ajuntament badaloní, a la plaça de la Vila.

Els reconeixements a la millor nedadora espanyola de tots els temps han estat una constant els últims anys, coincidint amb els seus èxits esportius. L'ajuntament té previst construir els anys vinents una piscina de 50 metres que portarà el nom de la nedadora.

stats