FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 14/10/2014

Messi juga mitja hora, marca dos gols i regala una assistència contra Hong Kong (0-7)

El davanter argentí del Barça ha començat el partit a la banqueta, igual que Javier Mascherano, que ha acabat disputant 20 minuts

Ara

BarcelonaLeo Messi ha estat un dels protagonistes de la golejada de l'Argentina contra Hong Kong, aquest dimarts (0-7). El davanter blaugrana no ha jugat d'entrada però ha saltat al terreny de joc al quart d'hora de la represa. En aquests 30 minuts, Messi ha tingut temps de marcar dos gols i donar una assistència.

El blaugrana ha sortit a jugar quan el marcador era de 0-4 i en només cinc minuts ha fet la seva primera diana, picant la pilota subtilment per salvar la sortida desesperada del porter local. Després assistiria a Gaitán perquè marquès el sisè gol, i quan faltaven cinc minuts ha fet una darrera acció marca de la casa: marxant de tots els defenses, movent-se per la frontal i sorprenent el porter amb un xut ras i fort.

De la seva banda, Javier Mascherano també ha començat el partit a la banqueta i ha saltat al terreny de joc al minut 70.