Barça
Esports 14/04/2016

Messi no recupera la rialla

El mal moment del davanter del Barça preocupa

Toni Padilla
2 min
Leo Messi

Enviat especial a Madrid"Estem tips de mentides,no tot s'hi val". A la decepció per haver quedat eliminat d'Europa, es va sumar la ràbia per diferents informacions relatives a l'estat de Leo Messi tant abans com després del partit del Vicente Calderón. El servei de comunicació del Barça començava el dimarts havent d'aturar un rumor que s'escampava per la xarxa sobre una gastroenteritis del jugador argentí i acabava el dia desmentint la informació de la cadena Cope sobre una lesió de Messi. "El jugador està bé", responia el club.

Segons la Cope, Messi porta setmanes amb una lesió que li provoca fort dolor, però el ritme de partits evita que es pugui tractar amb calma. Aquesta lesió, que no seria prou greu com per evitar que pugui jugar, hauria motivat el viatge de Messi la darrera setmana a Itàlia per veure's amb el doctor Giuliano Poser, viatge que va fer acompanyat de Pepe Costa, l'home de confiança del jugador.

"No s'ha de desmentir una mentida. Una mentida és una mentida" es deia dins del Barça sobre les informacions relatives al jugador argentí, qui encadena cinc partits seguits sense marcar. Tant Luis Enrique com els jugadors que van parlar, com Alba i Piqué, van defensar el rendiment de Messi, qui encadena per primer cop des de l'octubre del 2010 cinc partits sense marcar. Cert és que va trobar el gol amb la selecció argentina contra Bolívia, però amb el Barça viu una petita crisi golejadora que s'ha sumat als problemes per incidir tant en el joc com abans. Contra l'Atlètic, Messi va iniciar el partit més obert a la dreta, però mica en mica va anar centrant la seva posició, lluny de la porteria, com els darrers dies. Buscant oxigen, buscant tocar la pilota, però trobant-se una teranyina davant quan podia fer-se amb la pilota. Messi, el jugador de camp que va fer menys quilòmetres al Calderón, va veure amb impotència com l'Atlètic, que va fer en global 12 quilòmetres més que el Barça, aconseguia bloquejar tots els seus intents de jugada i els pocs xuts a porteria que va fer. "Seria molt injust dubtar ara de jugadors així" va dir Luis Enrique, qui es va autodefinir com culpable «en un 99%» dels problemes de l'equip.

stats