OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA
Esports 26/02/2015

"Messi va enlletgir el seu partit fallant un penal" o "A Messi se li perdona tot": l'opinió de la premsa esportiva

El penal fallat per Messi en l'últim minut del partit contra el City centra les opinions de la premsa esportiva d'aquest dijous

Ara
3 min
Leo Messi, després de fallar el penal contra el Manchester City / LEE SMITH / REUTERS

BarcelonaEl penal fallat per Messi en l'últim minut del partit contra el City centra les opinions de la premsa esportiva d'aquest dijous. Un altre tema de debat són els càntics contra l'exdona del jugador del Betis Rubén Castro.

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"El matrimoni Pep-Leo va ser la clau del millor Barça de la història [...]. Però aquella relació va aguantar fins que el tècnic va tensar tant la corda que les seves exigències es van convertir en un problema en el vestidor. Guardiola va prendre la decisió que només seguiria mentre Messi respongués al millor nivell. I així va arribar la renúncia després de quatre anys de triomfs".

Joan Vehils, a 'Sport'

"Hi ha gent que només veu Messi com un home callat i tímid, però en realitat es tracta d'un futbolista amb una fortalesa mental tan fort que, a més se li compliquen les coses, més fa per superar-les. Veuran dissabte a Granada com surt d'endollat. Després de l'error a Manchester, algú haurà de pagar els plats trencats".

Lluís Mascaró, a 'Sport'

"Malgrat que existís un altre futbolista amb major efectivitat [per encertar els penals], Luis Enrique no provarà amb altres llançadors. Perquè Messi, com Cristiano, és el líder. I ell ha triat llançar els penals. I els seguirà llançant. I si els falla, no passarà res. Perquè a Messi se li perdona tot...".

Josep M. Artells, a 'Mundo Deportivo'

"Què importa que fallés el penal. Què importen les enquestes per buscar un nou llançador. Messi és humà, terrenal i això el fa més gran. No existeix cap debat sobre ell. Tot forma part del 'business' mediàtic. E més transcendent és la sardana 'charrúa', que aquest Barça camaleònic utilitza el perfil que més li convé i que Leo llançarà el següent penal".

Enric Bañeres, a 'Mundo Deportivo'

"Jo desconfio dels aficionats que es consideren molt del Barça però que només són feliços si el seu equip guanya per golejada i si assegura els partits des del primer minut. Crec que això no és ser del teu equip com Déu mana, sinó exigir-li que sigui una màquina de guanyar sense concedir-li el mínim marge d'error".

Miguel Rico a 'Mundo Deportivo'

"Podríem discutir si el Barça juga bé perquè Leo juga bé o és al revés. O si, en el principi dels segles, va ser primer l'ou o la gallina. Però en això de Messi, no hi ha dubte. Leo trenca els ous perquè els altres puguem sopar truita. Fins i tot els seus errors alimenten".

Lluís Simon, a 'L'Esportiu'

"Una aturada general de l'esport a Catalunya és una mesura valenta, però seria vista amb condescendència des de Madrid. [...] El seu gran temor ja sabem quin és. Només si veu que l'esport, com tanta altra gent, fa el pas abans del 27-S hi pot haver una negociació. Ja ho diuen. Si surts a guanyar, potser empataràs. Si surts a empatar, segur que perdràs".

Jesús Sánchez, a 'Marca'

[Sobre els insults de l'afició del Betis] "No se sap si el problema està en la misèria del propi futbol, que ens decep cada dos per tres com el que va passar al Manzanares, o en la societat a la que, per desgràcia, li segueixen marcant gols en relació a la consideració de la dona".

Alfredo Relaño, a 'As'

"Messi va enlletgir el seu partit fallant un penal [...] Messi porta en la seva carrera una mitjana del 79%, lleugerament per sobre del que podríem considerar la mitjana d'aquest temps, un 76% segons el sempre necessari Míster Xip. En aquest sentit, doncs, mereix l'aprovat. Però un aprovat és poc per a Messi en qualsevol aspecte, ja que és un futbolista excels".

Joaquín Luna, a 'La Vanguardia'

"Per al govern de Syriza, el futbol s'ha convertit inesperadament en una oportunitat d'or per enviar un missatge a Europa: som seriosos i no uns demagogs".

Eduardo Rodrigálvarez, a 'El País'

"Res va fer més mal en el futbol dels mascles de la pàtria que el futbol femení perquè "ni és futbol", deien, "ni és femení". No es pot ser més gràfic amb tan poques paraules. Però tot i això, no es té constància d'haver arribat a tant com aquests ultres del Betis ovacionant la violència de gènere. La tardana reacció dels dirigents del club és tan ancestral que no sorprèn".

stats