MOTOR
Esports 15/05/2012

Un mecànic de Williams segueix ingressat

L'escuderia britànica i la FIA (Federació Internacional d'Automobilisme) han obert una investigació oficial per trobar les causes de l'incendi al Circuit de Montmeló. Un ferit segueix a l'hospital.

T.p. / N.g.
1 min
Els mecànics de l'escuderia Williams intenten apagar el foc que va incendiar el seu box, diumenge al Circuit de Catalunya.

BARCELONA.L'incendi que hi va haver aquest diumenge al garatge de l'escuderia Williams al Circuit de Catalunya va provocar finalment 32 ferits. El més greu té cremades al 15 per cent del cos i evoluciona favorablement, segons van informar ahir fonts sanitàries. Entre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Creu Roja van atendre 32 persones per cremades i inhalació de fum a causa de l'incendi declarat en una zona del pit lane del Circuit de Catalunya. La Creu Roja va atendre 29 persones i va realitzar set evacuacions hospitalàries.

El ferit més greu -un membre de l'escuderia Williams de nacionalitat britànica- continua ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades al 15 per cent del cos, però està fora de perill i evoluciona favorablement. Segons va informar Williams, confien que aviat es podrà traslladar aquest mecànic al Regne Unit.

L'escuderia Williams ha obert una investigació oficial amb la col·laboració de les autoritats de la FIA per determinar les causes de l'incident. Quan ja havia acabat el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 es va produir una explosió al garatge de l'equip Williams i, en pocs segons, una fumera va inundar tota la zona del pit lane . El foc va estendre's als departaments de Force India i Toro Rosso.

stats