MotoGP
Esports 17/05/2014

Márquez suma la cinquena 'pole' consecutiva de la temporada

El vigent campió i líder del Mundial ha tornat a exhibir-se a Le Mans, amb set dècimes d'avantatge respecte Pol Espargaró i Andrea Dovizioso

M.molina
1 min
Marc Márquez, a Le Mans / MOTOGP.COM

BarcelonaMarc Márquez segueix engrandint la seva llegenda i aquest dissabte ha aconseguit la 'pole' al Gran Premi de França de MotoGP. Ni més ni menys que la cinquena vegada consecutiva aquesta temporada que s'adjudica el millor temps a la sessió de qualificació. Dit d'una altra manera, en les cinc proves que es porten fins ara (i a l'espera de la cursa del diumenge) sempre ha estat al capdavant.

Al manillar d'una Honda, el pilot de Cervera, ha dominat la sessió a plaer i ha aconseguit aturar el cronòmetre amb un temps de 1:32.042, amb 0.692 segons d'avantatge respecte la Yamaha de Pol Espargaró, mentre que el tercer lloc ha estat per a l'italià Andrea Dovizioso (Ducati), que completarà la primera fila de la graella de sortida havent quedat a 0.713 del 'poleman'.

Stefan Bradl (Honda), Valentino Rossi (Yamaha) i Jorge Lorenzo (Yamaha), per aquest ordre, formen la segona fila de la graella després d'haver acabat els entrenaments a vuit dècimes del més ràpid. D'altra banda, Aleix Espargaró (Forward Yamaha), que havia aconseguit la classificació per a la Q2 uns minuts abans, ha pogut ser vuitè, per davant d'un decepcionant Dani Pedrosa (company de Márquez a Honda) que tan sols ha estat novè a gairebé un segon.

stats