FUTBOL SALA
Esports 13/03/2011

El Marfil Santa Coloma treu un punt contra un Barça Alusport que perd el liderat (1-1)

El Marfil Santa Coloma d'Andreu Plaza ha demostrat aquesta tarda que no té por de ningú i ha estat a punt de vèncer el que fins aquesta jornada era el líder de la Lliga

David Jover
2 min
Alusport, Fisiomedia

BarcelonaNo es pot parlar de crisi. Només de mala ratxa. El joc ofert pel Barça Alusport en els darrers dos partits ha estat francament bo, però els resultats no han estat els esperats.

Aquesta tarda a Santa Coloma els blaugranes han tingut una infinitat d'ocasions en les botes de Fernandao i Wilde, però el porter local, Igor Pereira, ha estat esplèndid aturant gairebé tot el que li han xutat.

En el primer temps, el matx ha estat molt igualat. El primer gol ha estat obra de Rubén (13') en un llançament de falta que el blaugrana Cristian no ha sabut rebutjar.

En aquell moment, però, el que mereixia el gol era el Barça, que l'ha trobat al 17' gràcies a Fernandao, que ha aprofitat un refús del porter Igor a un llançament de falta de Torras per situar l'empat.

A la represa, el domini ha tingut un clar color blaugrana. Les combinacions entre Lin i Wilde han fet molt de mal a la defensa colomenca, que ha tingut en Rafa Marques el seu millor home, sense oblidar, és clar, l'incombustible Oscar Redondo.

En els darrers minuts l'hispanobrasiler Fernadao ha tingut la sentència a les botes, però no ha pogut superar Igor, el millor dels colomencs.

Amb aquest punt, el Marfil Santa Coloma suma 23 punts i se'n queda a un de la salvació directa, que ara mateix l'ocupa el Reale Cartagena.

D'altra banda, el Barça perd el liderat -després de sumar només un punt dels darrers sis disputats- i se situa segon amb 51 punts, un menys que El Pozo Múrcia.

Fitxa Tècnica

1- Marfil Santa Coloma: Igor, Rubén, Oscar Redondo, Jordi Sánchez i Héctor –cinc inicial- Albert Segura, Julio, Busquets, Adolfo, Esteller, Rafa Marques

1- Barça Aluport: Cristian, Chico, Saad, Wilde i Fernandao -cinc inicial- Torras, Igor, Lin, Javi Rodríguez, Carlos

Gols: 1-0 Rubén (13’), 1-1 Fernandao (17’)

Incidències: Partit disputat al pavelló municipal Jacint Verdaguer de Santa Coloma davant de 2.000 espectadors.

stats