Esports 03/11/2019

El Mallorca perd de manera contundent a Valladolid (3-0)

Els de Vicente Moreno continuen sense sumar cap punt lluny de Son Moix

Ara Balears
1 min
El Mallorca suma una nova derrota lluny de Son Moix

PalmaEl Mallorca no ha estat capaç de plantar cara al Valladolid i ha caigut derrotat de manera contundent per 3 gols a 0. Els vermells han entrat bé al partit i han gaudit en els primers minuts del control de la pilota i de les aproximacions més clares a la porteria rival. Però quan pareixia que s'arribaria al descans amb empat a 0, Joaquín ha avançat el conjunt de Sergio González amb una gran rematada de cap. Una altra vegada, el Mallorca se n'ha anat al descans amb el marcador en contra i sense que l'equip rival gaudís de grans ocasions.

La segona part no ha pogut començar de pitjor manera per als homes de Vicente Moreno. En el minut 49, Enes Unal ha fet el segon gol, després d'aprofitar un llançament de penal. El partit ja no ha tingut més història i el Mallorca pràcticament no ha arribat a l'àrea rival ni ha generat ocasions. I per si el càstig no ha estat prou gran, en la darrera jugada Sandro ha posat el tercer i definitiu gol amb un gran xut des de la frontal.

D'aquesta manera, el Mallorca continua sense sumar cap punt com a visitant i es confirma com el pitjor equip lluny del seu estadi. Els vermells podrien acabar la jornada en llocs de descens si el Celta suma els tres punts davant el Getafe. Diumenge que ve, els de Vicente Moreno rebran el Vila-real a partir de 12 hores.

stats