Esports 19/06/2020

El Mallorca empata contra el Leganés (1-1) i es complica les opcions de permanència

Els de Vicente Moreno han deixat escapar la victòria a la recta final del partit

Els jugadors del Mallorca celebren el gol de Salva Sevilla.

PalmaEl Mallorca i el Leganés han empatat 1-1 amb gols de Salva Sevilla en la primera part i Óscar Rodríguez en la segona, els dos de falta directa. El punt és insuficient per als dos equips en la lluita per sortir del descens i es compliquen les seves opcions de permanència.

L'equip balear s'ha avançat al minut 9 de partit amb un gol de Salva Sevilla. El conjunt madrileny ha cercat l'empat amb determinació i la seva millor ocasió l'ha tinguda Amadou amb una rematada que s'ha estavellat al pal.

Ja a la segona part, i amb nombrosos canvis en els dos equips, el Mallorca ha endarrerit les línies per defensar el marcador, encara que tampoc no ha renunciat a l'atac i ha sortit amb perill a la contra.

En el minut 74, Manolo Reina ha salvat l'empat després d'una clara ocasió de Guido Carrillo en una de les millors intervencions del porter en el campionat. El Leganés hi ha insistit i l'empat dels madrilenys ha arribat amb un golarro de falta directa d'Óscar Rodríguez al minut 87, el novè que anota aquesta temporada el davanter.

El Mallorca se situa ara a un punt de la permanència, que marca el Celta de Vigo. El conjunt gallec, però, encara ha de jugar el seu partit aquesta jornada davant l'Alabès.