Esports 07/12/2020

Un gran Mallorca s'imposa amb contundència al Castelló (3-1)

Els de Luis García Plaza aconsegueixen la quarta victòria consecutiva i recuperen el lideratge

Salva Sevilla ha estat l'autor del segon gol del Mallorca.

PalmaEl Mallorca continua imparable cap a l'ascens. El conjunt de Luis García Plaza ha aconseguit la quarta victòria consecutiva i es manté una jornada més al capdavant de la classificació. Els balears, que ja acumulen 16 partits sense perdre, han estat molt superiors al Castelló i s'han imposat per un resultat de 3 a 1.

Abdon Prats, que avui feia 28 anys, ha estat de nou el protagonista del partit. El davanter artanenc ha estat l'autor de dos gols. Al minut 7, el mallorquí ha aprofitat una gran centrada de Febas per fer l'1 a 0. Quatre minuts després, Salva Sevilla posava el segon al marcador després de culminar una gran jugada col·lectiva.

El xoc arribava al descans amb aquest marcador i amb un Mallorca que ha controlat el temps del partit en tot moment. Tant és així que, al minut 54, Abdon tronava a marcar i sentenciava el Castelló. No obstant això, els del País Valencià no han abaixat els braços i en una jugada a pilota aturada han retallat distàncies al marcador. El darrer quart d'hora de partit el Mallorca ha sabut administrar el seu avantatge amb la possessió de la pilota i el resultat ja no s'ha mogut més.

La pròxima jornada el Mallorca visitarà dissabte (16 h) el camp del Leganés, rival directe en la lluita per l'ascens i que està situat a la quarta posició, a sis punts dels balears. El de Luis García Plaza intentaran allargar una setmana la ratxa victoriosa i aconseguir la cinquena victòria consecutiva.