Esports 23/01/2021

El Mallorca més efectiu deixa enrere la mala ratxa

El conjunt balear ha superat el Rayo Vallecano (1-3) amb solvència i es manté en ascens directe

PalmaEl Mallorca ha deixat enrere aquest dissabte la seva mala ratxa després de guanyar per 3 gols a 1 el Rayo Vallecano en el seu propi camp. Els de Luis García Plaza han tornat a trobar la seva millor versió amb una primera part que ha estat clau per aconseguir la victòria i sumar tres punts més.

El primer gol del Mallorca a Vallecas no ha tardat a arribar, ja que en el minut dos els de Luis García Plaza han aprofitat la primera arribada clara i han sorprès el conjunt local. L'autor d'aquest primer gol ha estat Amath Ndiaye, que ha superat Dimitrievski després de l'assistència d'Antonio Sánchez. El Mallorca ha sabut aprofitar els errors de defensa que ha fet el Rayo durant l'inici del partit i només han passat 10 minuts fins que Abdon Prats ha posat el 0 a 2 en el marcador.

Pocs minuts després del segon gol, el Mallorca ha sentenciat el partit. Després d’una contra dirigida per Abdon que ha acabat en falta, Salva Sevilla ha marcat el tercer gol del partit, amb un gran xut de falta que ha tingut polèmica. Els jugadors del Rayo reclamaven que la pilota no ha entrat, però el VAR ha donat la raó al conjunt balear i el tercer gol ha pujat al marcador.

Amb un 0 a 3, el Rayo ha començat a pressionar per generar ocasions de gol. Finalment ha estat en el minut 40 quan Advíncula ha disparat amb la seva esquerra i ha marcat el primer gol del partit del conjunt local.

Durant la segona part, els vermells han sabut mantenir l'avantatge i el Rayo no ha sabut arribar a la porteria dels balears amb ocasions clares. Amb el partit finalitzat i tres punts més, el Mallorca es manté en ascens directe.