Esports 09/07/2020

El Mallorca guanya el Llevant (2-0) i somia en la permanència

Els homes de Vicente Moreno sumen un triomf vital que els situa a tres punts de la salvació

Cucho Hernández celebra el primer gol del partit.

PalmaEl somni de la permanència continua viu per al Mallorca. Els balears han sumat una victòria vital davant el Llevant, que permet als homes de Vicente Moreno continuar vius en la lluita per mantenir-se un any més a Primera Divisió. Els gols de Cucho Hernández, a la primera part, i de Kubo, quan mancaven cinc minuts per al final, situen els mallorquinistes a tres punts de la salvació, que marca l'Alabès amb 35 punts, quan falten tres jornades per acabar la competició.

El Mallorca ha començat dominant el partit, amb una gran pressió sobre el rival i amb un joc vertical que ha fet que les primeres ocasions de gol arribassin prest. Dani Rodríguez ha pogut avançar els vermells per partida doble, però no ha estat fins al minut 40 que, amb una gran rematada amb el cap, Cucho Hernández ha fet l'1 a 0.

Ja a la segona part, el Llevant ha estirat les seves files i ha pogut empatar el partit en diverses ocasions, però la defensa mallorquinista ha estat un mur i ha evitat que arribàs el gol dels granotes. Quan faltaven cinc minuts, i quan més sofria l'equip de Vicente Moreno, Kubo ha fet el dos a zero i ha sentenciat el xoc.

D'aquesta manera, el Mallorca ha salvat el primer obstacle en la batalla per evitar el descens. La pròxima jornada jugarà contra el Sevilla a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán, un partit molt complicat contra un dels millors equips de la lliga. El xoc es disputarà aquest diumenge a les 22 hores.