Esports 20/06/2019

El Mallorca haurà de remuntar el 2 a 0 a Son Moix si vol ser equip de Primera

El club mallorquí cau a Riazor després de jugar durant 45 minuts amb un jugador menys

M.c.
Imatge del segon gol. / EFE

PalmaEl Mallorca haurà de remuntar el 2 a 0 contra el Deportivo a Son Moix si vol aconseguir l'ascens a Primera Divisió. Els gols de l'argentí Fede Cartabia i Quique González a Riazor davant un Mallorca que ha quedat sense Pedraza a partir del minut 41 per una entrada a Álex Bergatiños compliquen la situació dels de Vicente Moreno.

El primer gol ha arribat al minut 33, abans que el conjunt mallorquí jugàs amb inferioritat, després que Cartabia hagi desequilibrat el partit amb una falta directa que no ha pogut aturar Reina. A partir d'aquest moment, el Mallorca ha defensat com ha pogut tot el segon període, en el qual el conjunt mallorquí no ha tingut gaires ocasions de gol.

Tot i la intensitat defensiva que han intentat aguantar els de Moreno, en el minut 80 ha arribat el segon gol del Depor. Una passada de Fede Cartabia des de la dreta ha acabat amb el gol de xilena de Quique Gonzalez després d'una jugada polèmica, ja que Antonio Raíllo ha tret la pilota de la porteria però ja havia passat la línia de gol.

La diferència podria haver estat més àmplia, però Reina ha evitat el tercer gol. Durant la segona meitat el Mallorca no ha xutat ni una vegada a porteria. Aquest resultat fa que el Mallorca es vegi obligat a guanyar a Son Moix per poder aconseguir ser, una vegada més, a Primera.