Esports 27/05/2018

El Mallorca B cau a la ronda de campions però podrà jugar a la repesca

La Gimnàstica de Torrelavega ha empatat el marcador a 2 i ha esborrat les esperances de remuntar de l'equip de Pepe Gálvez

El Mallorca B cau a la ronda de campions però podrà jugar la repesca.

PalmaNo ha estat possible. El Mallorca B no ha pogut girar el marcador i ha quedat a les portes de l'ascens a la primera eliminatòria. L'equip de Pepe Gálvez, que va perdre el partit d'anada al camp de la Gimnàstica de Torrelavega per 4-1, ha intentat remuntar a casa, però el resultat ha estat 2-2 i ara entrarà en un nou sorteig per pujar en dues noves eliminatòries a la Segona Divisió B.

El filial mallorquinista ha mostrat aquest diumenge la seva millor versió, i amb un plantejament clarament ofensiu (3-4-3) ha dominat la possessió i el ritme des de l'inici del partit. En el minut 29 ha arribat el primer gol, que ha donat ales al Mallorca B. Jaume Pol ha rematat al segon pal, a pocs metres del porter, una gran jugada col·lectiva que ha iniciat Antonio, amb un llançament de falta.

Després del descans, i amb les bones sensacions que havien deixat els 45 primers minuts, en el minut 47 Rodado ha marcat el segon gol i Son Bibiloni ha esclatat d'alegria. El capità mallorquinista ja suma 30 gols aquesta temporada.

Amb aquest resultat, els visitants, que havien vist recollit el seu joc, han avançat les línies i han aprofitat dues de les poques arribades a l'àrea rival. En el minut 52 i en el 75 la Gimnàstica ha marcat i ha empatat el marcador a 2 i, d'aquesta manera, ha esborrat les esperances de remuntar de l'equip de Pepe Gálvez.

Amb tot, els mallorquinistes han continuat atacant i, al marge del resultat global, la imatge del filial ha estat molt favorable, cosa que dona confiança a la plantilla per continuar creient en l'ascens a la categoria de bronze.