REIAL MADRID
Esports 11/02/2012

El madridisme no vol la final a casa seva

Els madridistes recorden que el 2004 el Barça no va cedir el Camp Nou i al·leguen que els dos clubs que disputaran la final s'han mostrat, majoritàriament, irreverents amb la competició.

Luana Valls
2 min

BARCELONAAhir el Reial Madrid va rebre un comunicat oficial de les penyes madridistes demanant al seu president, Florentino Pérez, que no permeti que la final de Copa, entre el Barça i l'Athletic, es jugui al Santiago Bernabéu. L'afició madridista basa la seva argumentació en quatre punts: "1. L'any 2004, en una situació similar, el Barça es va negar que es disputés la final de Copa al seu estadi. Finalment el Reial Madrid i el Saragossa van haver de jugar en un estadi amb menys capacitat, com va ser el de Montjuïc. 2. Els dos clubs que disputaran la final (Barça i Athletic Club) s'han mostrat majoritàriament irreverents amb la competició, amb múltiples faltes de respecte cap a la figura del rei i l'himne que representa tots els espanyols. A més no es pot permetre que es doni un espectacle com és mostrar tot tipus d'emblemes anticonstitucionals prohibits per llei. 3. La celebració d'aquest partit al recinte blanc, amb el clima de crispació creat, podria produir incidents que no es desitgen. És pública i notòria la rivalitat -no només esportiva- entre les aficions del Barça i l'Athletic amb la del Madrid. Entre l'afició blaugrana, a través de les xarxes socials, es fa mofa dels madridistes i s'entén que la presència massiva d'aquestes aficions pels carrers de Madrid podria suposar enfrontaments amb els aficionats merengues . 4. Com sap tothom, el Reial Madrid Club de Futbol és propietat dels seus socis i, per tant, s'han d'atendre el requeriment de l'absoluta majoria dels socis madridistes, que es mostren contraris a la celebració d'aquest partit al Santiago Bernabéu".

Amb el madridisme indignat davant la idea que el partit es jugui al recinte blanc, no serà fins a aquest dilluns que la Federació resoldrà la gran incògnita. Tot i així, si finalment el Bernabéu fos l'escenari escollit, el Barça ja ha comunicat que acatarà la decisió sigui quina sigui.

stats