Un Madrid de mínims sobreviu a Getafe (1-2)

Cristiano resol als minuts finals un duel amb molts canvis a l'onze madridista

A.l.
Benzema celebra el gol contra el Getafe

BarcelonaEl Getafe de José Bordalás juga a fer que passin poques coses. I contra el Reial Madrid gairebé ho ha aconseguit. El conjunt madrileny ha posat contra les cordes el Madrid, però igual que li va passar contra el Barça, ha sucumbit als minuts finals (1-2). Cristiano Ronaldo, amb un xut creuat, ha resolt un partit que dona vida als blancs a la Lliga, a l'espera del que passi aquest vespre al Wanda Metropolitano entre l'Atlètic de Madrid i el Barça.

Zinedine Zidane ha aprofitat la visita al Coliseum Alfonso Pérez per introduir molts canvis a l'onze inicial, i ha donat entrada a futbolistes menys habituals com Achraf, Nacho, Lucas i Llorente. Tot i les rotacions, el Madrid ha arrencat bé, i Cristiano ha fet lluir Guaita amb un xut fortíssim des del punt de penal al qual el porter local ha respost amb una mà tensa per evitar l'avantatge blanc.

Després d'un avís de Jorge Molina i Cristiano, Benzema ha desequilibrat amb una bona jugada personal, aprofitant-se d'un malentès de la defensa del Getafe i resolent al pal llarg. Era el minut 38 i el conjunt de Zidane feia el més difícil, posar-se per davant al marcador.

Isco ha de sortir

A la represa, Guaida ha tornat a ser decisiu aturant un mà a mà amb Cristiano i enviant a córner el xut d'un mal Marcelo. Del possible 0-2 s'ha passat a l'empat gràcies a un ràpid contraatac dels locals, que han castigat la banda de Marcelo amb una jugada que ha acabat al fons de la xarxa després de diferents rebutjos en futbolistes del Madrid. Tot i que no ha arribat a tocar la pilota, Jorge Molina estava lleugerament en fora de joc, disputant-la amb Llorente i Nacho, que entre els dos han enviat la pilota dins la porteria de Kiko Casilla.

Tot i el resultat advers, al Madrid li ha costat tancar el Getafe a la seva porteria, i Zidane ha hagut de fer entrar Isco per donar més ritme a l'atac del seu equip. La més clara l'ha tinguda Cristiano, sol a mig metre del pal llarg i amb Guaita vençut, però la rematada del portuguès ha anat incomprensiblement a fora. A 10 minuts per al final, el tècnic francès ha arriscat traient Benzema i fent jugar el jove Borja Mayoral. L'aposta no li ha sortit malament, i una passada d'Isco a l'esquena de la defensa del Getafe l'ha resolt Cristiano, que ha marcat l'1-2 definitiu. Els madridistes encadenen 13 triomfs consecutius com a visitants, rècord a la Lliga.