Futbol
Esports 31/08/2021

El Madrid es queda sense Mbappé i tanca el fitxatge de Camavinga

El club blanc paga 30 milions per endur-se el jove migcampista del Rennes

2 min
Eduardo Camavinga, nou futbolista del Reial Madrid

BarcelonaEl mercat del Reial Madrid ha passat per França. Després de quedar-se sense Mbappé, el club blanc ha anunciat la incorporació del migcampista francès nascut a Angola Eduardo Camavinga. El club blanc ha pagat uns 30 milions d'euros fixos més 15 en variables pel traspàs del jove jugador de només 18 anys del Rennes, un dels jugadors amb més futur del continent. Camavinga, que va debutar amb 16 anys a Primera i ja ha anat a la selecció francesa, signa un contracte per a les pròximes sis temporades.

El fitxatge d'un jugador que també era a l'agenda del PSG ha donat per tancada la carpeta d'un dels serials de l'estiu, el de Kylian Mbappé. El president del Reial Madrid Florentino Pérez hauria fet una nova oferta per endur-se l'estrella francesa del PSG, de 22 anys, en aquesta ocasió de 200 milions. El Madrid havia ofert inicialment 160 milions d’euros pel jugador però no el va aconseguir. Uns dies més tard va oferir 170 milions, més 10 més en variables. Aleshores sí, el PSG va acceptar negociar per tancar una operació en què el director esportiu, Leonardo, ja advertia que tenien la paella pel mànec: “Si Mbappé marxa serà amb les nostres condicions”. I aquestes condicions eren molts més diners. El Madrid, però, podia jugar una carta a favor. Si el PSG no ven Mbappé aquest estiu, a partir del gener del 2022 serà lliure de negociar amb qui vulgui. I l’estiu del 2022 marxaria sense deixar ni un euro en concepte de traspàs als francesos. Una cosa és ser ric i l’altra renunciar a 180 milions.

Florentino Pérez, doncs, va donar un ultimàtum al PSG fins a la tarda de dilluns, esperant una resposta que no va arribar. Així, al Madrid no li va quedar cap altre remei que apujar l'oferta: segons algunes fonts fins als 180 fixos. Però res de res. Pérez va ordenar donar per acabades les negociacions però avui hi hauria tornat. Malgrat tot, el PSG segueix encaparrat a conservar Mbappé, sabent que tindrà un any per convèncer el jove jugador de signar una renovació que ara no vol signar. En cas contrari, l’any vinent marxaria gratis. Mbappé doncs, seguirà al PSG amb Messi i Neymar. I el Madrid intentarà fitxar-lo més endavant.

stats